ul#list-nav { list-style:none; margin:20px; padding:0; width:525px } ul#list-nav li { display:inline } ul#list-nav li a { text-decoration:none; padding:5px 0; width:100px; background:#FF0099; color:#eee; float:left; text-align:center; border-left:1px solid #fff; -moz-border-radius: 5px; } ul#list-nav li a:hover { background:#FF6699; color:#000 -moz-border-radius: 5px; }

Tuesday, 14 February 2012

My Story todayy !

Haha , Start cite pagi tadi , Aku tido pukol 4 pagi kott , Then aku kene bangun pukol 6 . Bagoss ann ! Kat sekolah aku macam tak berapa belajar sangat sebab cikgu ramai tak datang . Haha , Citer pasal Kat sekolah , Kat sekolah aku ader cik minah salleh nak masok . Haha aku dah tengok daa cikgu nyer . <3 Biaserlah omputih . Then aku arini cakap english jer , haha . Jumper orang aku cakap english jee . Arini aku tak balik rumah tenggahari , Aku ikot ikram gi kedai mak dier , Ambik cendol . Thanx ikram . Then aku gi sekolah , Sampai sekolah lepak kat atas , Then dalam pukol 2 gitu Aku ngan bebudak kelas aku termasuk budak perempuan stay kat kelas . Aku ngan ikram jer laki . Kol 3:30 aku gi latihan rumah PENTA ! <3 PENTA . Memula lontar peluru , Cikgu tuh memang best , aku baling jaoh la jugak , then cikgu cakap " Ini teros wakil Negeri " Haha , Punya laa aku gelak ! Then pukol 5:30 baru aku sampai rumah . Aku mandi , then aku turun , Konon-2 nak star moto SS aku tuh . Tak boleh . Aku tengok bebudak main badminton . Aku pon apee lagi , teros pergi rumah akak angkat aku , teros ajak dier main badminton . Mase tuh adik dier ader , adik dier suroh beli bulu tangkis , then laki akak angkat aku suroh pergi ambik anak dier , Aku ambik anak dier sekali kat rumah pengasuh .Kitorang main sampai kol 7 . Lawan ngan 2 orang adik kakak angkat aku , haha best . Malm pulak aku tusyen , Macam biase jerr . Tapi aku Dpat jumpe si dia . Haha , Shumeel <3 . Itu jerr kot untok harini <3

No comments:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text

free counters

Sample Text